Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Trips

De beste van het eiland

MAB beach house bird eye

 

Klein Curaçao

Nafl. 193,- / € 95

Geniet van een volledig verzorgde dag op het adembenemende onbewoonde eiland Klein Curaçao. Waan je weg in ons comfortabele strandhuis met voldoende schaduw, een zoet water douche en toiletten. Bij aankomst wordt er een lekker gezond ontbijt geserveerd en in de middag kunt u genieten van onze riante BBQ met verschillende salades en fruit. Bent u een avontuurlijk type? Leen dan een snorkel bij ons en ga met onze gidsen opzoek naar schildpadden tijdens de snorkel safari!

Bekijk nu
klein Curacao

 

 

Rent a Yacht

vanaf (3 uur)

Een dag spenderen met vrienden en familie op het water. Voor een tocht op het Spaanse Water of langs de kust kunt u gebruik maken van onze Rent a Yacht optie met een boot naar keuze. Second Chance neemt tot 30 pers.

Bekijk nu
Fishing

 

 

Sportvissen

vanaf (4 uur)

Nafl. 1150,- / € 520

Miss Ann Boat trips biedt u vistrips aan, aan bood van onze compleet uitgeruste vissersjacht, de Second Chance. Tijdens de trip varen wij het Spaanse Water uit en de zee op waar er gevist zal worden langs de kust van het eiland of op open zee.

Bekijk nu
DSC_0648

Kajakken

Nafl. 65,- / € 32

Voor kajak tours bent u bij ons aan het juiste adres! Gelegen aan het Spaanse Water hebben wij een van de mooiste locaties van het eiland om er een sportieve dag van te maken. De tour start vanuit onze thuishaven langs de grote villa’s aan het Spaanse Water, langs de prachtige natuur, richting Barbara Beach.

Bekijk nu