Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Trips

De beste van het eiland

MAB beach house bird eye

 

Klein Curaçao

Nafl. 193,- / € 95

Geniet van een all inclusive dag op het adembenemende eiland Klein Curacao. Waan je weg in onze comfortable beach house met genoeg schaduw een zoet water douche en toiletten. In de ochtend wordt er een lekker gezond ontbijt klaar gemaakt en in de middag kun je genieten van ons BBQ met salades en fruit. Ben je de avontuurlijke type? leen dan een snorkel bij ons en ga opzoek naar schildpadden met onze snorkel safari! Wat nog meer? lees snel verder.

Bekijk nu
Fun with Friends on Klein Curacao

Rent a Yacht

vanaf (4 hr)

Nafl. 1150,- / € 520

 

Een dag spenderen met vrienden en familie op het water. Voor een tocht op het Spaanse Water of langs de kust kunt u gebruik maken van onze Rent a Yacht optie met een boot naar keuze. Second Chance neemt tot 30 pers.

Bekijk nu
Fishing

Sportvissen

vanaf (half day)

Nafl. 1150,- / € 520

Miss Ann Boat trips biedt u vistrips aan met onze compleet uitgeruste vissersjacht, de Second Chance. Tijdens de trip varen wij het Spaanse Water uit en de zee op waar er gevist zal worden langs de kust van het eiland of op open zee.

Bekijk nu
DSC_0648

Kajakken

Nafl. 65,- / € 32

Voor kajak tours bent u bij ons aan het juiste adres! Gelegen aan het Spaanse Water hebben wij een van de mooiste locaties van het eiland om er een sportieve dag van te maken. De tour start vanuit onze thuishaven langs de grote villa’s aan het Spaanse Water.

Bekijk nu